Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Öğrenci ekle/sil haftasında danışmanının onayı ile yeni dersler alabilir, tekrarlamak ve almak zorunda olduğu dersler hariç, diğer dersleri bırakabilir. Ekle/sil haftasından sonra hiçbir şekilde ders değişikliği yapılamaz. 3) Üçüncü taraf bir kullanım standardını ihlal etmenizden dolayı bir zarara maruz kalırsa yasal sorumluluğu tek başınıza üstlenir, Arzum’un bundan zarar görmesini engeller ve Arzum’un bundan kaynaklanan zararlarını veya ek giderlerini tazmin edersiniz. Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. (3) 8 inci maddede sayılan nitelikleri taşımadıkları anlaşılan adayların ilişikleri, POMEM Müdürünün teklifi ve Başkanın onayıyla kesilir. (2) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, POMEM’den çıkarılan adaylar bir daha POMEM giriş sınavlarına başvuruda bulunamazlar. (5) Sınavı kazananların POMEM’lere planlanması, Başkanlıkça belirlenen kriterlere göre bilgisayar ortamında yapılır. (3) Mülakat sınavı komisyonu; başarılı olan adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur”, başarısız adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verir. (3) Fiziki yeterlilik sınavına ilişkin bu Yönetmelikte yer almayan diğer düzenlemeler sınavdan önce Başkanlık tarafından hazırlanan talimatla belirlenir.

  • Bu tür hizmetleri lisanslı yazılım üzerinden mobil terminalde kullanabilirsiniz.
  • Eğer internet üzerinden radyo, TV gibi hizmetler veren siteler açık ise bant genişliğinin bir kısmı bu sitelere ayrılacağı için aynı anda kullanmaya çalıştığınız diğer sitelerde belirli bir yavaşlama meydana gelebilir.
  • Şifrenizi unutmanız halinde Kullanıcı Adınızı (e-posta adresiniz) ve Şifrenizi girdiğiniz giriş sayfasındaki “”Şifremi Unuttum” sayfasına gitmeniz ve TekŞifre kullanıcı adınızı (e-posta adresinizi) yazarak «Gönder» butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Buraya, sistemde güncellediğiniz e-posta adresini girerek, e-posta adresinize yeni bir aktivasyon linki gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Aktivasyon işlemini 24 saat içerisinde tamamlamamanız durumunda, Kullanıcı Adı değiştirme işleminiz geçersiz kılınacaktır. Tek Şifre kayıt işlemini tamamladıktan sonra 24 saat içinde aktivasyon işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Aktivasyon onay işlemini tamamlamamanız durumunda, üyelik kaydınız iptal edilecektir ve tekrar yeni üye kaydı yapmanız gerekmektedir. Örneğin, kampanyası 20 Haziran 2020’de bitecek bir abonenin, 60 gün hat dondurma işlemi yapmış olması halinde, kampanya taahhüt tamamlanma zamanı 19 Ağustos olarak değişir. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. (2) Hakkında uyarma veya yevmiye kesme cezası uygulanan işçi, cezanın tebliğinden itibaren 7 gün içinde Disiplin Kuruluna itiraz edebilir. Maddesinde belirtilen bir aylık ilave süre sonunda da öğrenim ücretinin yatırılmaması. Yaz okulunun amacı alt yarıyıllardan başarılı olup, üst yarıyıldan ders almak isteyen, çeşitli nedenlerle bazı dersleri alamayan veya devamını sağlayamayan öğrenciler ile aldıkları derslerden başarısız olan öğrencilere yeni bir olanak sağlamaktır.

Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar. ADSL kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Ultranet paketleri ADSL ve VDSL teknolojisini kullanan 16 Mbps’e kadar hızlı ve kesintisiz internet sunan internet erişim paketleridir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından İşletmecilere gönderilen aile profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlanmadığı profildir. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Seçilen güvenlik profili doğrultusunda filtrelenmesi gereken bir web sitesine erişilmek istendiğinde, Güvenli İnternet Hizmeti, özelleştirilmiş bir engelleme sayfası ile kullanıcıyı bilgilendirecektir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından işletmecilere gönderilen aile profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlanmadığı profildir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından işletmecilere gönderilen, çocuk profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlandığı profildir. Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir. Hat dondurma işlemi yapmış abonelerin hem indirimleri hem taahhüt süreleri, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ötelenir. Piyasada kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı çeşitte ADSL modem bulunmaktadır.

Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder. Hat Dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmayacaktır. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmaz\. Burada vakit geçir, unutulmaz anlar yaşa. paribahis\. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit,hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalandırılır. İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Mazereti nedeniyle ara sınava katılamayan öğrenciler son sınav tarihinden itibaren bir hafta içerisinde dekanlık/yüksekokul müdürlüğüne başvurmaları gerekir.

Yalın İnternet aboneliğinde sabit telefon olmadığı için böyle bir zorunluluk yoktur. Maddesinde yer alan sözleşmenin derhal feshini gerektiren durumların varlığının tespiti hâlinde işlemler ivedilikle yürütülür. Bu halde Disiplin Kurulu dosyanın kendisine iletildiği tarihten itibaren 4857 sayılı İş Kanunu’nun 26. Her öğretim yılı başında kontenjan doğrultusunda part time öğrenci çalıştırılmaktadır. Part time çalışmak isteyen öğrencilerin Eğitim-Öğretim Yılı başında Fakülte Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Bir öğrencinin başka bir üniversiteden Üniversitemize yatay geçiş yapabilmesi için; a) Aldığı tüm derslerinin başarılı olması, b) Herhangi bir disiplin cezası almamış olması gerekir. Yatay Geçiş İçin Gerekli Belgeler; a) ÖSYM Sonuç Belgesi b) Transkript Belgesi c) Disiplin Cezası Almadığına dair yazı..

Durumlardan kaynaklanabilecek sorunlardan ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. İki farklı kişi aynı bilgisayardan kendi Türk Telekom TekŞifre hesaplarına giriş yapabilir mi? Aynı bilgisayardan birden çok kullanıcı hesaplarını kullanabilir. Birden çok hesaba erişmek için her oturumun sonunda oturumunuzu kapatmak üzere “Çıkış” bağlantısını tıklayın. Daha sonra farklı bir Kullanıcı Adı ve Şifreyle üye girişi yapabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri’ni aramamanız durumunda, aynı ADSL bilgilerinizle yeni hesap oluşturabilmeniz için, 24 saat beklemeniz gerekmektedir.